PEIJK Vulgaris

PEIJK Vulgaris Titanium

AM adventure

PEIJK VULGARIS TITANIUM is een fraai MTB frame en geschikt voor een 120 mm voorvork. De lange wielbasis zorgt gegarandeerd voor meer controle en meer comfort. De PEIJK VULGARIS TITANIUM is uitstekend geschikt voor alle terreinen. In Nederland of ver daarbuiten. Met gemak brengt deze fiets je boven op de hoge bergen en weer naar beneden.

PEIJK Solanum

PEIJK Solanum

XC marathon

PEIJK SOLANUM is ons 29 inch volgeveerde 110 mm fully model. De Solanum is een snelle crosscountry en marathonbike en is door zijn voor- en achtervering minder vermoeiend door zijn extra comfort op de lange marathons. Mede door de perfecte vering is de fiets op technische trails beter onder controle te houden en dus sneller!

PEIJK Triticum

PEIJK Triticum

XC racing

PEIJK Triticum is een veelzijdig model en kan overal voor worden ingezet: crosscountry, marathon of de binnenlandse mountainbikeroutes. Vanaf dit jaar zal de PEIJK Triticum gebruikt worden in de binnenlandse- en buitenlandse mountainbikemarathons.

PEIJK Allium

PEIJK Allium Classic

Road adventure

PEIJK ALLIUM CLASSIC is ons klassieke wielerframe inclusief vaste carbon voorvork. Daardoor is deze zeer geschikt als racer. De perfecte fiets om alle wegen in Nederland mee te ontdekken. Wil je verder van huis? De Allium Classic met zijn sprekende kleuren voelt zich thuis op elke berg.

PEIJK Allium Aero

PEIJK Allium Aero

Road racing

PEIJK Allium Aero is ons snelle race frame inclusief carbon voorvork. Door zijn snelle ontwerp is dit de fiets waar je wedstrijden mee wint en kommetjes pakt op Strava. Dit frame is uiteraard ook geschikt als allround racer en het is ook nog eens een lust om naar te kijken!

Hoe kunnen we je helpen?