FarmLease: iets voor jou?

Zou je ook graag met een PEIJK over het strand racen of door het bos crossen? Of met een Peijk de bergen bedwingen in het buitenland? Maar zie je op tegen de aanschafkosten? Of wil je gewoon ontzorgd worden? Dan is FarmLease zeer geschikt voor jou.

Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos fietsen op de nieuwste PEIJK fiets. Ook heb je geen omkijken meer naar onderhoud. FarmLease is inclusief verzekering. Je bent bij FarmLease altijd verzekerd tegen diefstal uit een afgesloten ruimte. Bij FarmLease Compleet zit ook het onderhoud inbegrepen.

Bij FarmLease bepaal je zelf wat je wilt gaan leasen. Wil je alleen het frame leasen of een complete fiets? Bij FarmLease bepaal je het zelf. Het leasebedrag per maand voor een frame is 2,5% van de aanschafwaarde, voor een compleet door ons opgebouwde fiets is dat 3%.

Je sluit een leasecontract bij ons af voor de periode van 3 jaar. Wil je hierna de fiets kopen? Dat kan, vraag  naar de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook weer een nieuw contract afsluiten en je fietst weer op de nieuwste PEIJK!

 FarmLease: iets voor jou?
N

Volledig ontzorgd

FarmLease is inclusief onderhoud en verzekering.

N

Kies je eigen PEIJK

Stel bij je PEIJK zelf samen en lease via FarmLease Compleet

N

Altijd op de nieuwste fiets

Voor een vast bedrag per maand fiets je op de nieuwste PEIJK.

N

Inclusief onderhoud

Geen omkijken meer naar het onderhoud van je PEIJK fiets.

FarmLease Frame

Basis servicepakket bij de prijs inbegrepen

3 jaar garantie op frame
Diefstal uit afgesloten ruimte
Schade aan het frame

Schade aan de fiets
Schade ontstaan tijdens wedstrijden

Recht op koop (20% van de aanschafwaarde) na afloop van het leasecontract.

FarmLease Compleet

3 jaar garantie op frame
Elk jaar een servicebeurt
Diefstal uit afgesloten ruimte
Schade aan de fiets

Schade ontstaan tijdens wedstrijden

Recht op koop (20% van de aanschafwaarde) na afloop van het leasecontract

 FarmLease: iets voor jou?

Groeiplan RACE & ATB

PEIJK is sponsor van Wielerverenging De IJsselstreek. Ben je juniorlid van deze wielervereniging? Dan kunnen wij je een waanzinnig goede deal aanbieden: het Groeiplan RACE & ATB.

Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos fietsen op een PEIJK in jouw maat. Dit voor een periode van 3 jaar, daarna kun je overstappen naar FarmLease Frame of FarmLease Compleet. De maten die vallen binnen dit plan zijn XS, S, M, L en XL.

Wil je meedoen met dit plan dan kun je kiezen voor het leasen van een frame of een complete fiets. Het frame is nieuw of gebruikt. Dat is geheel afhankelijk van de voorraad. Bij een complete fiets bouwt FarmBikes de fiets helemaal voor je op in jouw maat. De onderdelen zijn altijd nieuw. Tijdens de wintermaanden kun je overstappen op een groter frame. Het je gekozen voor het leasen van een complete fiets, dan worden alle onderdelen nagekeken en weer opgebouwd op het grotere frame.

Wil je gebruikmaken van dit plan, neem dan voor meer informatie contact op via info@farmbikes.nl of bel met Pieter: 06 51 340 438.

Chat openen
Hoe kunnen we je helpen?