FarmLease: iets voor jou?

Zou je ook graag met een PEIJK over het strand racen of door het bos crossen? Of met een Peijk de bergen bedwingen in het buitenland? Maar zie je op tegen de aanschafkosten? Dan is FarmLease zeer geschikt voor jou.

Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos fietsen op het nieuwste PEIJK-frame. FarmLease is inclusief verzekering. Je bent bij FarmLease altijd verzekerd tegen diefstal uit een afgesloten ruimte.

Bij FarmLease bepaal je zelf wat je wilt gaan leasen. Wil je alleen het frame leasen, frame suspension of rolling frame? Het leasebedrag per maand is 2,5% van de aanschafwaarde..

Je sluit een leasecontract bij ons af voor de periode van 3 jaar. Wil je hierna de fiets kopen? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook weer een nieuw contract afsluiten en je fietst weer op het nieuwste frame van PEIJK!

 FarmLease: iets voor jou?
N

Zorgeloos genieten

FarmLease is altijd inclusief verzekering.

N

Kies je eigen PEIJK

Wat wil je leasen? Een frameset, frame suspension of frame rolling? Je bepaalt het bij ons zelf.

N

Altijd op de nieuwste fiets

Voor een vast bedrag per maand fiets je op het nieuwste frame van PEIJK.

FarmLease Frame

Basis servicepakket bij de prijs inbegrepen

3 jaar garantie op frame
Diefstal uit afgesloten ruimte
Schade aan het frame

Schade aan de fiets
Schade ontstaan tijdens wedstrijden

Recht op koop (20% van de aanschafwaarde) na afloop van het leasecontract.

 FarmLease: iets voor jou?

Groeiplan RACE & ATB

PEIJK is sponsor van Wielerverenging De IJsselstreek. Ben je juniorlid van deze wielervereniging? Dan kunnen wij je een waanzinnig goede deal aanbieden: het Groeiplan RACE & ATB.

Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos fietsen op een PEIJK in jouw maat. Dit voor een periode van 3 jaar, daarna kun je overstappen naar FarmLease Frame of FarmLease Compleet. De maten die vallen binnen dit plan zijn XS, S, M, L en XL.

Wil je meedoen met dit plan dan kun je kiezen voor het leasen van een frame of een complete fiets. Het frame is nieuw of gebruikt. Dat is geheel afhankelijk van de voorraad. Bij een complete fiets bouwt FarmBikes de fiets helemaal voor je op in jouw maat. De onderdelen zijn altijd nieuw. Tijdens de wintermaanden kun je overstappen op een groter frame. Het je gekozen voor het leasen van een complete fiets, dan worden alle onderdelen nagekeken en weer opgebouwd op het grotere frame.

Wil je gebruikmaken van dit plan, neem dan voor meer informatie contact op via info@farmbikes.nl of bel met Pieter: 06 51 340 438.

Hoe kunnen we je helpen?