FarmBikes haalt merken SANDMAN en FATlab naar Nederland

 

FarmBikes is importeur voor Nederland geworden van de Belgische merken SANDMAN en FATlab. De betere merken voor fietsaccessoires SANDMAN en FATlab voeren een uitgebreide collectie fatbikes, plusbikes, gravelbikes en componenten en accessoires. FarmBikes is gevestigd in Swifterbant, Flevoland. Eigenaar is Pieter van der Eijk.

“De gesprekken die ik voer met Marvin Besselink, eigenaar van SANDMAN en FATlab, zijn altijd enorm inspirerend. Niet alleen de liefde voor de sport, maar ook zijn ondernemersgeest vind ik geweldig,” zegt Pieter van der Eijk, eigenaar van FarmBikes. “Het is een eer om importeur te zijn van deze merken en een bijdrage te leveren aan de missie van Besselink om iedere semi-professionele fietser – wereldwijd – de bike met brede banden te laten ervaren.”

Alaska
Grondlegger van SANDMAN is Koen Viaene. In 1997 startte hij met de ontwikkeling van een eigen mountainbike met extreem brede branden. Hij had deze nodig voor een tocht door Alaska. Tien jaar later rolde de eerste SANDMAN fatbike van de lopende band en sindsdien heeft de doorontwikkeling van deze fietsen geen dag stil gestaan.

Marvin Besselink
Marvin Besselink begon in 2011 als productmanager bij SANDMAN. In 2014 heeft hij het bedrijf overgenomen van Viaene. Naast SANDMAN fatbikes voert Besselink ook het merk FATlab, plusbikes en gravelbikes en componenten voor fatbikes, plusbikes en gravelbikes.

Enorm populair
De fatbike wint momenteel enorm aan populariteit, getuige het recente Snow Bike Festival in Gstaad, Zwitserland, de stijgende verkoopaantallen van fatbikes en het ontstaan van fatbike verhuurbedrijven in toeristische gebieden.

Meer info
Voor meer informatie en technische specificaties, kijk rond op deze website of ga naar onze webshop www.farmsports.nl.

Heb je vragen of wil je een testrit maken, bel 06 – 51 340 438 of mail naar info@farmbikes.nl.

FarmBikes-Sandman FarmBikes-FATlab